Zet jij je in voor een goed doel, maak jij je ergens sterk voor, verzorg jij een eenmalige actie voor je medemens, ben jij verantwoordelijk voor de pr van een club, vereniging of politieke partij óf heb jij een bijzonder of uniek verhaal te vertellen, laat het ons weten.

De Nieuwkoper wil namelijk graag een nog grotere stroom aan berichten op gang brengen. Vanzelfsprekend met het laatste nieuws, maar ook met aankondigingen van (online) workshops, cursussen of webinars, plaatselijke acties voor de medemens en, zodra dit weer mag, met activiteiten bij de clubs, verenigingen en stichtingen. Maar ook politieke partijen met nieuws kunnen dit via ons medium delen. Verder gaan wij Terug in de Tijd met foto’s van toen, we delen mooie (natuur)foto’s en foto’s met een verhaal.

Woon jij in de gemeente Nieuwkoop of heeft jouw nieuws te maken mét de gemeente Nieuwkoop, stuur jouw nieuws, jouw verhaal, jouw persberichten en je foto’s en video’s dan naar De Nieuwkoper via redactie@nieuwkoper.nl. Want wij zijn er voor én door Nieuwkopers.