Nieuwkoop organiseert op woensdag 27 september van 14.00 tot 17.00 uur een Sport- en Activiteitenmarkt in Langeraar bij Altior aan het Altiorplein. Ook de Country Linedance Club The Sandboots wil zich daar graag laten zien en geeft twee keer een workshop linedance waaraan iedereen mee mag doen. 

Country Linedance valt niet direct onder de noemer sport. Maar het is een dansvorm waar je op muziek veel beweegt. Alleen, maar toch in clubverband. Jaren geleden was het uitsluitend countrymuziek waarop gedanst werd. Tegenwoordig komen diverse muziekstijlen aan bod. Van traditionele country tot funky, disco, rock en Ierse muziek. De steeds in een andere volgorde terugkerende basis stappen maken dat de Sandbootsleden in een korte tijd een nieuwe dans leren.

Kunt u niet op 27 september bij Nieuwkoop Actief aanwezig zijn, kom dan naar de Landkruidenier aan de Nieuwveenseweg 102 in Zevenhoven op woensdag 4 oktober tussen 10.30 uur en 12.00 uur. Daar kunt u twee keer zien, tijdens een demonstratie van de Country Linedanceclub The Sandboots, dat dansen heel gezond is en veel plezier geeft. Als het je leuk lijkt, ben je bij The Sandboots van harte welkom.

Naast het dansen, is het sociale element bij Te Sandboots heel belangrijk. In de grote zaal van Partycentrum Parola in Langeraar kun je terecht op de donderdag vanaf 19.30 uur voor een gezellige avond. Er wordt dan op muziek gedanst zoals Calm after the storm, Smokey Places, Coastin, Flying Scotsman, Footloose, Give Me Shivers en vele andere dansen. Ook is het mogelijk om verzoeknummers aan te vragen. Het is voor de Sandbootsleden een perfecte manier om gezellig samen te bewegen op leuke muziek. De drijvende krachten achter deze country linedance club zijn Annie en Koos van den Heuvel. Koos doet de muziek en kondigt de nummers aan en danst geregeld mee. Annie maakt het clubblad en leert de leden elke maand een nieuwe dans.

Als het je leuk lijkt, ben je bij The Sandboots van harte welkom. Je hebt geen partner nodig. Mocht je nog geen ervaring hebben met linedance, dan kun je meedoen aan een instroomcursus. Deze is op de donderdagavond van 19.00 uur tot 19.30 uur. Voor meer informatie kan je bellen naar 0613 510 890 of kijk op www.facebook.com/TheSandboots