De Hollandsche Leeuw bestaat alweer 5 jaar. Dit viert de Nieuwkoopse herberg aan de Dorpsstraat met haar bezoekers: op drie avonden in september zijn alle hoofdgerechten slechts € 10,-. Daarnaast wordt er ook een speciaal diner georganiseerd: een giga schnitzel diner met aansluitend een Oktoberfest waarbij men onbeperkt kan genieten van verschillende dranken.

Vijf jaar geleden opende De Hollandsche Leeuw voor het eerst haar deuren in het karakteristieke pand aan de Dorpsstraat. Het vijfjarig bestaan viert de Nieuwkoopse Herberg graag met haar bezoekers. Zo zijn op 25, 26 en 28 september alle hoofdgerechten  slechts € 10,-. Dit is te zien op een poster die De Hollandse Leeuw op haar Facebookpagina heeft gedeeld.

Lees ook: Tentfeest in Nieuwkoop op 1 en 2 november

Op vrijdag 27 september kunnen bezoekers genieten van het ‘giga schnitzel diner’. Aansluitend vindt Oktoberfest plaats in de herberg. Combinatiekaarten voor het diner en oktoberfest kosten € 45,- per stuk. Voor alleen toegang tot het Oktoberfest dient ment € 35,- per persoon te betalen. De hele avond kan men genieten van onbeperkt wijn, pils en frisdrank. Kaarten zijn te koop bij De Hollandsche Leeuw.