De Hollandsche Leeuw: “Juist in deze tijd extra gemotiveerd om te investeren”

hollandsche leeuw sluiten nieuwkoop

De Hollandsche Leeuw heeft vanmiddag een update gegeven via haar website. Het Nieuwkoopse proeflokaal spreekt over een bizarre tijd en hoopt dat het met iedereen goed gaat. Ook steekt De Hollandsche Leeuw andere ondernemers een hart onder de riem. In de update wordt duidelijk dat de impact van het coronavirus op De Hollandsche Leeuw beperkt is, hoewel investeren en financiëren volgens de herberg toch best pittig is in deze onzekere tijd.

De Nieuwkoopse herberg laat weten dat er ook al gepraat wordt met sollicitanten voor verschillende horecafuncties. Eerder deelde Herberg De Hollandsche Leeuw vacatures voor een bedrijfsleider, kok en bediening. Dit blijkt echter nog niet heel eenvoudig vandaag de dag: “Het is alleen lastig om op dit moment, vanwege de geldende corona-maatregelen, mensen al een arbeidscontract aan te bieden. We hebben best veel sollicitanten, maar met name voor de functie van bedrijfsleider is het een beetje zoeken naar een schaap met 5 poten”, aldus de herberg op haar website.

ZIE OOK:

De Nieuwkoper opent webshop: ‘Loop erbij als een échte Nieuwkoper’

De herberg merkt en voelt de onderlinge saamhorigheid en solidariteit en beseft ‘meer dan ooit tevoren’ hoe groot de waarde is van elkaar persoonlijk ontmoeten. Dit zorgt dan ook voor extra motivatie voor de heropening van het oudste pandje van Nieuwkoop: “Juist daarom zijn we in deze tijd extra gemotiveerd om te investeren in de heropening van De Hollandsche Leeuw, als warme huiskamer van Nieuwkoop, waar we elkaar persoonlijk kunnen ontmoeten”.

In de update eindigt de Hollandsche Leeuw met de opmerking dat we volgende week een update van de renovatieplannen kunnen verwachten. Deze zouden inmiddels een stuk concreter moeten zijn, aldus de herberg.

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?