Dixieland Jubilee 9 augustus weer in De Olm Nieuwkoop

dixie six olm

Na vier jaar in De Hollandsche Leeuw onderdak te hebben gehad, werd op 8 maart de maandelijkse Dixieland Jubilee voor de eerste keer in partycentrum De Olm georganiseerd. Dat beviel goed. De reacties van publiek, band en De Olm waren enthousiast. En toen sloeg Corona toe. Vijf maanden moest de jazz in De Olm stil zijn. Maar nu, op 9 augustus, gaat de Dixieland Jubilee eindelijk weer verder!

Natuurlijk gaat dit Corona-veilig gebeuren. Maar naast de gebruikelijke maatregelen (1,5 m., afstand tussen tafeltjes, minder publiek, prima ventilatie, enz.) doen de initiatiefnemers voor deze Dixieland Jubilee, Mark ten Dam van De Olm en Carla Tavenier-Kok van het huisorkest Dixie Six All Stars, een dringend beroep op alle bezoekers. Los van alle regels begint Corona-safety bij ons gedrag. Wees dus voorzichtig, dan wordt het een mooie middag!

ZIE OOK

Gemeente Nieuwkoop geeft toestemming voor optredens in de Muziektent

Huisorkest Dixie Six All Stars is er helemaal klaar voor. Dit wordt het eerste optreden in vijf maanden – alle andere optredens werden afgezegd, maar dit geldt trouwens voor de meeste bands, amateur en professional. Maar zondag klinkt dus weer de lekker in het gehoor liggende jazzmuziek die in Nederland vooral bekend is geworden door de Dutch Swing College Band en de Chris Barber Band uit de jaren vijftig en zestig.

De aanpak van de Dixieland Jubilee: de band speelt van 15.30 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. Centrum De Olm Nieuwkoop is gevestigd aan de Transportweg 21 – 23, 2421 LT Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?