De gemeente reikt in januari de Jeugdvrijwilligersprijzen 2021 uit

De gemeente reikt in januari 2022 de Jeugdvrijwilligersprijs (tot 21 jaar) én de Vrijwilligersprijs (vanaf 21 jaar) 2021 uit.

Beide prijzen zijn voor inwoners uit de gemeente Nieuwkoop die zich belangeloos inzetten voor de Nieuwkoopse samenleving. Bijvoorbeeld voor een club of vereniging. Of gewoon voor de mensen om zich heen. Met deze prijzen spreken we onze waardering uit voor al die duizenden vrijwilligers, jong en oud(er), die er samen voor zorgen dat alle verenigingen en organisaties in de gemeente Nieuwkoop blijven draaien.

De Jeugdvrijwilligersprijs is een prijs voor een jeugdige vrijwilliger tot 21 jaar die veel doet voor de Nieuwkoopse samenleving en ook leeftijdsgenoten aanmoedigt om vrijwilligerswerk te doen. De Vrijwilligersprijs is voor een vrijwilliger vanaf 21 jaar.

Ken je mensen die het verdienen om beloond te worden voor hun vrijwillige inzet? Aarzel dan niet en meld hen aan via de website. Je waardering is voor de vrijwilliger vaak een reden om door te gaan met het mooie vrijwilligerswerk. Aanmelden kan tot en met 31 oktober 2021. We reiken de Jeugdvrijwilligersprijs en de Vrijwilligersprijs uit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?