Het is vandaag de dag van de vrijwilliger, een mooi moment voor De Nieuwkoper om deze oproep te doen. De Nieuwkoper is aan het bouwen en zoekt hulp!   
 

Het doel van De Nieuwkoper? 

– Lokaal verbinden van burger tot bedrijf vanuit alle dorpskernen in de gemeente Nieuwkoop.  
 

Wat hebben wij nodig om het doel te bereiken? 

– Lokale helden; ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws in jouw dorp? Dan komen wij graag met jou in contact!  
 
– Commerciële helden; heb jij een commercieel brein en zet je die graag in voor de Nieuwkoper? Dan zijn we benieuwd naar wie je bent!   
 

– Creatieve duizendpoot op het gebied van nieuwe ideeën bedenken & uitvoeren (weet jij hoe we de Nieuwkoper nóg meer in de spotlight kunnen zetten?). Let’s talk!  
 
– Ben jij de gezelligheid zelf en hou je ook nog van taart? Dan hebben wij dé rol voor jou!  
Wanneer een bruidspaar 60, 65 of zelfs 70 jaar getrouwd is en het leuk vind om de burgemeester én de pers erbij te hebben zijn wij van de partij! Vind jij het leuk om vanuit de Nieuwkoper bij de bruidsparen op visite te gaan, een kort verslag te schrijven en een foto te maken? Laat het weten!  
 
Je leest het al, genoeg te doen in een laagdrempelige, vrijwillige omgeving. Je mag zijn wie je bent! Wil je graag iets betekenen voor de Nieuwkoper maar twijfel je wat bij je past? Ook dan komen we graag met je in contact en bespreken we samen de mogelijkheden. Laat je verborgen talenten tot leven komen bij de Nieuwkoper!   
 
Interesse? Stuur een mail naar marina@nieuwkoper.nl en we nemen snel contact met je op!