Voel jij je vaak angstig, gespannen en onzeker in contacten met anderen? Noemen mensen jou vaak ‘verlegen’, of merk je dat je sociale situaties, zoals verjaardagen of vergaderingen, probeert te vermijden? Misschien is de cursus Met Lef! Dan iets voor jou.

In de cursus leer je omgaan met sociale angst en onzekerheid, zodat je meer kunt genieten van het contact met anderen. Stap voor stap gaan we onderzoeken welke angstige gedachten je hebt waardoor je situaties onder de mensen moeilijk vindt of vermijdt. Daarnaast werken we aan het vergroten van je zelfvertrouwen. We oefenen vaardigheden die kunnen helpen in het contact met anderen. Door actief bezig te zijn met de opdrachten leer je je angst en onzekerheid beter aan te pakken. Verder biedt de cursus alle ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden

De cursus start donderdag 3 november. Er zijn negen bijeenkomsten van 9.30-11.30 uur. Met Lef! is toegankelijk voor volwassenen woonachtig in gemeente Nieuwkoop. Meedoen is gratis. Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op de website https://rivierduinen.nl/agenda/met-lef/

Bij vragen kun je contact opnemen met preventie@rivierduinen.nl.