Clubkampioenschappen bij TV Nieuwkoop

Op sommige avonden staan er zoveel wedstrijden op de planning dat op alle banen van TVN gespeeld wordt. ©TV Nieuwkoop

Bij Tennisvereniging Nieuwkoop zijn de afgelopen week de Clubkampioenschappen in het enkelspel gespeeld. Na een week vol mooie tenniswedstrijden werden Wouter ten Voorde en Anke Steffers gehuldigd als clubkampioenen.

Er waren zo’n zeventig spelers die streden om de titels in de onderdelen 5 tot en met 8. “Het is duidelijk dat iedereen weer toe is aan dit soort evenementen”, vertelt Hans Middelkoop van de organisatie. “En het weer was gelukkig prima. Al met al werd het een zeer geslaagde week.”

Zoals ieder jaar had hoofdsponsor van TVN, Maas Autogroep, weer gezorgd dat het park netjes aangekleed was. Tussen de banen stonden diverse showmodellen tentoongesteld. “Dus niet alleen voor de tennissers, ook voor de autoliefhebbers was er wat te zien.”

Finales

Op ieder niveau werd in sportieve sfeer flinke strijd geleverd om de punten. “Dit leverde mooie partijen op voor het publiek. Zaterdag waren de finales. Op drie gravelbanen werden de kampioenen in de verschillende onderdelen bepaald die in de prijsuitreiking in de bloemen, de bekers en medailles werden gezet. Daar klonken ook de dankwoorden voor de organisatie en voor alle deelnemers.

“Al met al was het weer een zeer geslaagde week. Iedereen kijkt nu al uit naar de Dubbelspel Kampioenschappen die zijn van 9 tot en met 17 juli.”

Clubkampioen Wouter ten Voorde (l)en runner-up Robbert van der Eijk. ©TV Nieuwkoop
Clubkampioen Anke Steffers (r) en Runner-up Patricia van Zaanen. ©TV Nieuwkoop

Meer foto’s zijn spoedig te vinden op de website van Tennisvereniging Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?