In Nieuwkoop Nieuws van deze week heeft burgemeester Robbert-Jan van Duijn een boodschap voor de kinderen. En hij heeft een ideetje voor de jongste inwoners van zijn gemeente.

De zelf in te kleuren en te versturen ansichtkaart van burgemeester Robbert-Jan van Duijn. ©Nieuwkoop Nieuws

Boven het bericht van de burgemeester staat: ‘Oproep aan de kinderen, verstuur je eigen ansichtkaart’.

Daarna schrijft burgemeester Robbert-Jan van Duijn:

“Beste kinderen,

Hoe gaat het met jullie? We willen natuurlijk allemaal heel graag dat alles weer normaal is. Toch is het belangrijk dat we nog even volhouden. Dat is niet makkelijk, maar ik ben trots dat jullie je zo goed aan de maatregelen houden! Jullie zijn kanjers.

Ook al kunnen we nu even niet bij elkaar op bezoek en zien we elkaar minder vaak, er zijn gelukkig nog wel andere dingen die we kunnen doen. Zoals elkaar
(video)bellen, een berichtje of kaartje sturen.

Misschien ken jij iemand die een leuk kaartje kan gebruiken? Je kunt de kaart hiernaast uitknippen, inkleuren, er een leuke tekst op schrijven en versturen. Ik weet zeker dat je daar iemand anders erg blij mee gaat maken! Zo zorgen we samen voor een lach op elkaars gezicht in deze rare tijden. Zet ‘m op!”

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn

Aan de slag

Zeker een leuk idee van de burgemeester, vind je niet? De Nieuwkoper zou daarom ook willen zeggen: Ga lekker aan de slag! Je kunt vast iemand bedenken die je jouw speciale kaartje kunt sturen.

Heb je Nieuwkoop Nieuws even niet in de buurt of willen meer van je kinderen een ansichtkaart maken, print de ansichtkaart dan uit via het pdf-boekje online. Klik hiervoor op deze link.