Beeld: een Playstation 5, een van de hoofdprijzen. © Unsplash

Gemeente Nieuwkoop organiseert in samenwerking met FUIK Nieuwkoop een pubquiz met oud en nieuw. Onder de noemer Oud & Nieuwkoop kunnen inwoners diverse prijzen winnen met deze eindejaarsquiz. Van een Playstation 5 tot een compleet YoungBoyz pakket. De pubquiz wordt gespeeld via Kahoot.

“Voor het eerst organiseren wij samen met de Gemeente Nieuwkoop een Pubquiz en als klap op de vuurpijl mogen wij prachtige prijzen weggeven!”, klinkt FUIK Nieuwkoop enthousiast op social media. Via Kahoot moet het gaan gebeuren: iedereen kan deelnemen via een smartphone. Op de avond zelf wordt er een code gedeeld waarmee je toegang krijgt tot de quiz. Via een livestream op Facebook worden de vragen gesteld.

Prijzen
De prijzenpot van de Oud & Nieuwkoop eindejaarsquiz is flink gevuld. De prijzen op een rij:

  • 2 x Playstation 5 Disk Edition (t.w.v. €500)
  • 2 x Mediamarkt cadeaubon (t.w.v. €250)
  • 2 x YoungBoyz pakket (t.w.v. €125)
  • 5 x Primera cadeaukaart (t.w.v. €50)
  • 2 x Borrelplank van de Kaashoek Nieuwkoop (t.w.v. €100)
  • 2 x Lunch bij restaurant in Nieuwkoop naar keuze (t.w.v. €100)
  • 2 x Toegangskaart Ijzersterk 2021 (t.w.v. €35)

Op 1 januari 2021 om 16:00 worden de winnaars bekend gemaakt via de Facebookagina van Fuik Nieuwkoop

Inwoners
De organisatie benadrukt dat alleen inwoners van de gemeente Nieuwkoop deel kunnen nemen: “Vul je echte naam en achternaam in zodat wij kunnen controleren of je echt uit Nieuwkoop komt. Alleen inwoners van de Gemeente Nieuwkoop kunnen in de prijzen vallen bij deze quiz!”, aldus de organisatie

Populair
Inmiddels hebben al zo’n 140 inwoners op de evenementenpagina van Oud & Nieuwkoop op Facebook gereageerd. Ook onze burgemeester, Robbert-Jan van Duijn, is enthousiast: “Hoe vet is dit? De mannen van FuikNieuwkoop organiseren op oudejaarsavond dit toffe online evenement: ‘oud & Nieuwkoop online pubquiz’. Een top invulling van oudejaarsavond 2020, met hele goede prijzen!”, aldus de burgervader van Nieuwkoop.