Burgemeester en wethouders gemeente Nieuwkoop delen kerstwens

kerstwens gemeente nieuwkoop

Beeld: De digitale kerstkaart van gemeente Nieuwkoop. © Gemeente Nieuwkoop/Inzet: Pixabay

De burgemeester en verschillende wethouders van de gemeente Nieuwkoop delen kerstwensen voor inwoners. De gemeente Nieuwkoop wenst iedereen, ondanks alles, fijne feestdagen toe. Ook namens het college worden de beste wensen overgedragen.

Wij wensen jullie, ondanks alles, fijne feestdagen toe. Met de hoop dat 2021 ons allemaal geluk en gezondheid zal brengen! Ook namens het college, de beste wensen“, meldt gemeente Nieuwkoop op Facebook. In het bericht deelt de gemeente ook een kaart, met daarop de kerstboodschappen van de burgemeester en wethouders Antoinette Ingwersen, Guus Elkhuizen en Gerben van Duin.

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn kijkt terug met gemengde gevoelens. Hoewel er volgens hem weinig feestelijks was, keken we wel veel naar elkaar om: “2020 is een jaar waar we met gemengde gevoelens op terug zullen kijken. Een jaar dat feestelijk begon, maar al snel bleef er weinig feestelijks over: de horeca moest dicht, evenementen gingen niet door en veel mensen werden ziek. Een jaar van onzekerheid. 2020 was ook een jaar waarin we voor elkaar zorgden en naar elkaar omkeken. Mijn wens voor 2021 is dat we met elkaar in gezondheid het glas mogen heffen, elkaar ontmoeten en naar elkaar om blijven kijken. Met elkaar richting betere tijden!“, meldt onze burgervader.

ZIE OOK

Burgemeester Nieuwkoop: ‘Het is niet verstandig om met een explosief middel in een blikje te gaan klooien’

Ook wethouder Antoinette Ingwersen spreekt haar wens uit. Ze spreekt met name haar waardering uit voor de lokale ondernemers: “2020, een jaar dat wij niet snel zullen vergeten. Het coronavirus bracht onzekere en zware tijden voor iedereen, maar ook zeker voor onze ondernemers. Als wethouder heb ik enorme waardering voor de ondernemers van in onze gemeente. Ik heb zo ontzettend veel creativiteit, kracht en saamhorigheid gezien waarmee zij deze moeilijke periode weten te komen. Echt ongekend en laten wij met elkaar onze lokale ondernemers blijven steunen, ook in 2021!“, meldt Ingwersen.

ZIE OOK

Kerstwens van De Nieuwkoper 2020

Wethouder Guus Elkhuizen heeft ook een boodschap voor ons. Hij spitst in zijn boodschap met name toe op de bouw en ontwikkeling van nieuwe woningen voor jongeren en starters: “2020 is gelukkig niet alleen het jaar van het coronavirus. Dit jaar hebben we mooie stappen gezet richting het bouwen voor speciale doelgroepen en in het bijzonder voor starters, jongeren en jonge gezinnen. Ook aankomend jaar zetten we deze positieve ontwikkeling voort. Ik wens iedereen het aller-allerbeste voor 2021. Ook hoop ik dat we die ellendige ‘coronatijd’ zo snel mogelijk achter ons kunnen laten. Zet hem op met elkaar, daarna breken er weer mooie tijden aan“, aldus Elkhuizen.

Gerben van Duin, die afgelopen jaar het stokje van wethouder Bernadette Wolters overnam, brengt ook zijn wensen over. Hij spreekt over een lastig jaar, maar is trots op de inwoners van Nieuwkoop die hebben laten zien dat ze voor elkaar klaar staan: “Beste inwoners, 2020 was voor velen van u een lastig jaar. Sociaal menselijk gedrag als een spontane ontmoeting, samen plezier maken en een knuffel geven mochten ineens niet meer. Er ontstonden gelukkig wel veel hartverwarmende, creatieve initiatieven die voor verbinding met elkaar hebben gezorgd. Ik ben er trots op dat de inwoners van Nieuwkoop hebben laten zien dat ze echt voor elkaar klaar staan. Ik hoop dat u dat blijft doen. Ik wens u een fijne kerst en een mooie jaarwisseling. Blijf gezond en kom in 2021 vooral in beweging“, meldt Van Duin.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?