Beeld: Robbert-Jan van Duijn, burgemeester Nieuwkoop. © Robbertjanvanduijn.nl

Op social media wenst gemeente Nieuwkoop haar inwoners een gezond en sportief 2021. De gemeente blikt kort terug op het afgelopen jaar, waar inwoners in moeilijke tijden voor elkaar klaar blijken te staan. Ook burgemeester Robbert-Jan van Duijn komt aan het woord en kijkt alvast vooruit naar 2021. Hij meldt dat 2021 het jaar wordt van lekker buiten in beweging zijn.

“2020..het jaar dat voor veel mensen alles behalve makkelijk is geweest. We kregen wereldwijd te maken met COVID-19. Wat wel blijkt is dat in moeilijke tijden ook de inwoners van onze gemeente voor elkaar klaar staan. Verschillende initiatieven, acties en positieve berichten toonden deze verbondenheid aan. Namens het college: Dank hiervoor”, aldus gemeente Nieuwkoop.

Burgemeester Robbert-Jan Van Duijn: “2021 wordt het jaar van lekker buiten in beweging zijn en waar kan dat beter dan in de natuur van deze mooie gemeente? Het is gezond, leuk en voor alle leeftijden! Wie weet kom ik jullie tegen tijdens mijn rondje hardlopen”, aldus onze burgervader.

ZIE OOK

Burgemeester en wethouders gemeente Nieuwkoop delen kerstwens

Van Duijn zegt dat de jaarwisseling – ondanks de maatregelen – niet minder speciaal hoeft te zijn. Eerder deze maand riep Robbert-Jan van Duijn op om niet te gaan klooien met een explosief middel in een blikje, verwijzend naar carbid schieten wat dit jaar nog wél is toegestaan buiten de bebouwde kom op aangewezen plekken.

Daarbij wenst hij iedereen een veilige jaarwisseling, en een gezond en sportief 2021: “De jaarwisseling zal anders verlopen dan voorgaande jaren maar is daardoor niet minder speciaal.Ik hoop dat 2021 een gezonder en gelukkiger jaar wordt voor iedereen waarin we elkaar weer kunnen ontmoeten of weer samen kunnen sporten. Ik wens iedereen een fijne en veilige jaarwisseling en een gezond en sportief 2021″.