Breder aanbod sportlessen voor kinderen bij Sportcentrum Nieuwkoop

Sportcentrum Nieuwkoop gaat nog meer sportlessen aanbieden, speciaal voor kinderen.

Vanaf september verzorgt Sportcentrum Nieuwkoop nóg meer lessen voor kinderen tussen 7 jaar en 15 jaar. Voor de zomervakantie is al gestart met kids kickboksen en fitnesscircuit trainingen. Wegens het animo is gekozen om nog meer lessen voor kinderen aan te bieden. Zoals kids pilates en aerobics.

Kidslessen

Pilates is een bewegingsvorm gericht op het stretchen, versterken en balanceren van je hele lichaam ondersteund door een juist ademhalingspatroon. Elke oefening wordt opgebouwd vanuit de dieper gelegen buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren. Overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren worden weer geactiveerd en versterkt waardoor een betere lichaamshouding wordt nagestreefd.

Bij Kids Aerobics staat plezier tijdens deze lessen voorop en worden de beginselen van aerobics geleerd. Er is speciale aandacht voor de houding, het ritmegevoel en de coördinatie. Lekker bewegen op muziek.

De Fitnesscircuit training is elke dinsdag van 18:30 tot 19:15 uur, op woensdag start Kids Aerobics om 17:00 uur, aansluitend is er om 17:45 uur kids pilates. Op donderdag is het tijd om te kickboksen, om 19:30 uur.

Mogelijkheden

Wil je gebruik maken van één les per week of wil je ze allemaal meedoen? Sportcentrum Nieuwkoop heeft voor iedereen een passend lidmaatschap.

Kom je ook een keertje meedoen? Alle kinderen mogen gratis gebruik maken van een vrijblijvende proefles.  

Bel naar 0172-574499 en dan verzekert het sportcentrum jou van een plekje. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?