De dames van Stichting GoedeDoelenDag zetten zich al jaren in voor lokale goede doelen. ©Aangeleverd

Tijdens ‘Oranjeweek Nieuwkoop’ heeft Stichting GoedeDoelenDag een eigen dag gekregen om het programma voor te verzorgen.

Zondag 24 april is de feesttent op het Reghthuysplein het terrein voor deze stichting, die zich al sinds 2014 inzet voor lokale goede doelen. De dames van Stichting GoedeDoelendag halen in 2022 geld op voor maar liefst vier goede doelen: Huiskamer Noorden, Voedselbank Kaag en Braassem/Nieuwkoop, Scouting Nieuwkoop en de Bakkerskar van Aarlanderveen.

Programma

Zondag 24 april verzorgt de stichting twee activiteiten.

14:00 – 17:00: Bingo, inloop 13:30 uur
20:00 – 23:00: Pubquiz, inloop 19:30 uur

De deelnemers aan de bingo kunnen uitkijken naar hoog bezoek die een speciale bingoronde komt verzorgen. Er zijn geldprijzen te winnen, de hoogste geldprijs is 250 euro. Aanmelden is niet nodig, een goed humeur wel. Presentator van de bingo is John Kwakkenbos.

In de avond is er een Pubquiz. Wie weet het meest? Of eigenlijk, wie weet een team samen te stellen waarin iedereen veel weet van bepaalde onderwerpen? Teams van maximaal vier personen kunnen zich via goededoelendagnieuwkoop@gmail.com aanmelden. Kosten zijn 25 euro per team. De Pubquiz heeft een speciale Nieuwkoopse ronde. Ook de Pubquiz wordt op prettige wijze gepresenteerd door John Kwakkenbos.

Meer informatie is te vinden op:

www.goededoelendagnieuwkoop.nl