Wat in 2011 nog maar een idee was van één moeder, begon in 2012 als een website om te kunnen ruilen en groeide uit tot een ruilsite plus 33 lokale Ruilpunten en vele duizenden enthousiaste ruilers. 

KrijgdeKleertjes is tien! 

Op 12-12-2022 bestaat KrijgdeKleertjes 10 jaar! Wat in 2011 nog maar een idee was van één moeder, begon in 2012 als een website om te kunnen ruilen, groeide uit tot een alweer vernieuwde site plus 33 lokale Ruilpunten en vele duizenden enthousiaste ruilers! Een moment om te vieren en dat doen we via meerdere gelegenheden. We zijn zo trots als een pauw op onze geweldige vrijwilligers en ruilers. Op naar de volgende 10 jaar! 

KrijgdeKleertjes.nl is dé plek om (kinder)kleding en kinderspullen te ruilen. Wie er niet aan toekomt om de spulletjes online te zetten kan langskomen bij één van de lokale Ruilpunten in het land. Je brengt je kinderkleding bij Krijg de Kleertjes Nieuwkoop en je kan meteen nieuwe items uitzoeken en meenemen. 

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en het belang van het ruilen: inmiddels zijn er online duizenden pakketten en bij de Ruilpunten ontelbare stapels kleding geruild: tonnen aan kilo’s textiel opnieuw in gebruik: Duurzaam goed.  

KrijgdeKleertjes is een non-profitorganisatie en heeft geen winstoogmerk. Proruilers kunnen voor een klein bijdrage voor een jaar lang onbeperkt ruilen. De bijdrage is ten bate van het onderhoud van de website, en de vrijwilligersorganisatie. Voor meer informatie zie www.krijgdekleertjes.nl of kom gezellig je kinder kleiding ruilen bij @KrijgdeKleertjesNieuwkoop.