Hoewel 2021 nog eventjes op zich laat wachten, is het alvast interessant om de best gelezen nieuwsberichten van 2020 op een rij te zetten. Zo barstte er een strijd los om de klanten van Dirk Ter Aar, die tijdelijk sloot vanwege een verbouwing en vond er een grote brand plaats bij Taxi van der Laan op het industrieterrein. 

Strijd om klanten Dirk Ter Aar tijdens verbouwing

Op 15 januari 2020 was in De Nieuwkoper te lezen dat de strijd om de klanten van Dirk Ter Aar losbarstte. De supermarkt in Ter Aar sloot haar winkel tijdelijk om de verbouwing te kunnen realiseren, wat voor veel omliggende supermarkten reden genoeg was om te adverteren om klanten naar binnen te hengelen. Jumbo Nieuwkoop kwam met een paginagrote advertentie; nota bene in dezelfde krant waar Dirk de verbouwing aankondigde. Lees het complete nieuwsbericht.

Jumbo Nieuwkoop start met verkoop van mondkapjes

2020 is een jaar waar corona centraal stond. Bij De Nieuwkoper besteedde we veel aandacht aan de corona-maatregelen en initiatieven van lokale ondernemers. Een van de best gelezen nieuwsberichten van 2020 was het bericht over Jumbo Nieuwkoop die op 10 mei 2020 startte met de verkoop van mondkapjes. Het wordt ook gelijk duidelijk wat schaarste doet met prijzen: Jumbo introduceerde de mondkapjes in dozen van 50 stuks voor maar liefst € 32,95. Check het bericht.

Grote brand bij Taxi van der Laan op het industrieterrein

Op 25 juni 2020 werd onze redactie getipt over een mogelijke brand bij Taxi van der Laan op het industrieterrein. Dat bleek helaas waarheid; bij aankomst stond er een taxibusje in lichterlaaie. Diverse brandweerkazernes uit de omgeving rukte uit om de brand blussen. Het was op een gegeven moment zo druk rondom de brand, dat politie besloot om via social media op te roepen om niet te komen kijken, zodat de brandweer haar werk kon blijven doen. Bekijk het hele bericht.

Action Ter Aar opent in Ter Aar

Begin oktober kregen we te horen dat Action Ter Aar groen licht kreeg om te beginnen met de voorbereidingen voor een opening in november. De Nieuwkoper deed vooronderzoek naar het filiaal: zo wisten we te melden dat er sprake was van een winkeloppervlakte van 1027 vierkante meter. Lees hier het complete bericht.