Onze vorige events hebben al zoveel mooie samenwerkingen op mogen leveren. Daar zijn wij best een beetje trots op! Netwerk ‘De Nieuwe Ronde’ is een laagdrempelig netwerk voor alle ZZP’ers uit de gemeente De Ronde Venen en gemeente Nieuwkoop. Er zijn geen kosten verbonden aan onze events. Behalve je eigen consumpties.  

Op dinsdag 27 september 20.00u is het volgende netwerkevent van Netwerk De Nieuwe Ronde. Locatie is Hoeve Rijlaarsdam te Nieuwkoop. Een prachtige locatie waar wij gebruik van mogen maken. Hoe tof! Simone Zaza Rietmeijer organiseert deze avond een netwerkspeeddate: een creatieve manier om in korte tijd nóg meer connecties op te bouwen.

Simone: ‘Het is telkens weer leuk om alle bekende gezichten te zien! Maar er kleeft wel een klein nadeel aan: het is soms best lastig je gesprek af te ronden en daadwerkelijk nieuwe mensen te ontmoeten. Tijdens de komende bijeenkomst helpen we je een handje, want we gaan speeddaten. In korte ontmoetingen leer je niet alleen telkens weer iemand anders kennen, maar bespreek je ook hoe jullie elkaar zakelijk zouden kunnen versterken. Zo leggen we in korte tijd de basis voor nog meer connecties binnen ons mooie netwerk!’

Ben je er ook bij de 27e?

Meld je uiterlijk voor dinsdag 20 september aan via: netwerkdenieuweronde@gmail.com
Meer informatie? Volg dan onze facebookpagina: Netwerk ‘De Nieuwe Ronde’