Balletvoorstelling wordt film ‘Alice in Nieuwkoop’

De film ‘Alice in Nieuwkoop’ is het coronaproof alternatief voor de tweejaarlijkse balletuitvoering van leerlingen van Balletschool Sietske van Kan uit Nieuwkoop. De film is zaterdag 18 en zondag 19 september vijf keer te zien in Theater Kaleidoskoop aan De Verbinding in Nieuwkoop.

“Met zijn allen in het theater kan nog niet dus maakten wij een film”, zegt Sietske van Kan. “Niet optreden kan eigenlijk ook niet dus dat doen we voordat de film begint.” 

Het verhaal van Alice in Nieuwkoop gaat over een picknick. Alice en haar zusjes houden samen deze picknick en zien een een bekend wit konijn. Alice kan niet anders dan achter het konijn aangaan. Dit brengt Alice naar Nieuwkoop. Al zoekend naar het konijn komt ze bijzondere inwoners van Nieuwkoop tegen, op allerlei mooie plekken in het dorp. Zo ontmoet ze verschillende dieren, zoals de Nieuwkoopse flamingo, grote rupsen en nog grotere vlinders. Maar ook de burgemeester van gemeente Nieuwkoop speelt een rolletje in de film. Verder zijn er bekende figuren uit Wonderland op visite in Nieuwkoop.

Tickets

Er zijn vijf voorstellingen. Zaterdag 18 september om 15:00 en 20:00 uur en zondag 19 september om 14:00, 16:30 en 20:00 uur. Reserveren kan door op deze link te klikken en de desbetreffende voorstelling aan te klikken. 

www.theater-kaleidoskoop.nl