Balen: Bruggebuurtfeest 2020 afgelast vanwege corona

bruggebuurt 2020 nieuwkoop

Niet alleen het Torenschuddersfeest is afgelast vanwege het coronavirus, ook het jaarlijkse Bruggebuurtfeest moet eraan geloven. De buurtvereniging laat vandaag weten dat het feest niet plaats kan vinden in verband met corona. Het feest zou plaats vinden van 27 tot en met 29 augustus.

Dit meldt buurtvereniging De Bruggebuurt vanmiddag. “Al jaren achtereen een heerlijk feest, om naar uit te kijken en mee bezig te zijn. Het zit er niet in dit jaar in verband met Corona. Wat natuurlijk begrijpelijk is, maar o wat gaan we jullie missen”, aldus de buurtvereniging. Wellicht wordt er nog iets ingehaald in de toekomst, maar dat het volgend jaar wél doorgaat lijkt zeker: “Lieve mensen gelukkig komen er in de toekomst nog vele feestjes aan en wie weet halen we nog wat in! Volgend jaar maken we het dubbel en dwars goed en maken er een knalfeest van”, vervolgt de organisatie.

ZIE OOK

FUIK Nieuwkoop: alles wat je moet weten

Het Torenschuddersfeest – ook wel bekend als Gondelvaart – is ook afgelast vanwege het coronavirus. Echter was er vandaag in deze krant over een alternatief feest te lezen: FUIK Nieuwkoop.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?