Tentfeest Op Hete Koole keert terug met een vurige tweede editie! 

Het is gedaan met de rust in Noorden. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober gaat Tentfeest Op Hete Koole weer los met een vurige tweede editie. Er wordt alles aan gedaan om er twee onvergetelijke avonden van te maken.

Na alle feesten en evenementen die tijdens de corona pandemie werden afgelast, kwam een vriendengroep uit Noorden vorig jaar met het idee: Tentfeest Op Hete Koole. Ondanks dat er in het najaar van 2021 constant nieuwe maatregelen op de loer lagen, werd er met man en macht gewerkt aan een tentfeest waaraan niets zou ontbreken. Weer vanouds even helemaal los gaan.  

En dat is gelukt! Op vrijdag kon iedereen in Noorden en omgeving genieten van een onvergetelijke, uitverkochte eerste avond. Helaas kreeg de organisatie dezelfde avond ook het bericht dat de zaterdag vanwege de nieuwe maatregelen geannuleerd moest worden. Met alle voorbereidingen die al waren getroffen voor de zaterdagavond, was dit een behoorlijke tegenvaller zo op het laatste moment. 

Ondanks de teleurstelling maar ook het succes waarmee het weekend vorig jaar eindigde, is de organisatie dit jaar weer vol energie gestart met de organisatie van een ongekend mooie tweede editie. Dit maal om dan ook echt het volledige weekend te mogen knallen. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de complete line-up is bekend.

Wil jij erbij zijn? Kijk voor meer informatie op www.ophetekoole.nl