Bakker & De Vos start FysioSport weer op

De FysioSportruimte in Gezondheidscentrum De Aar in Ter Aar. ©Bakker & De Vos

Vorige week hebben de sportscholen hun deuren weer geopend. Dat betekent dat ook de FysioSport groepen bij Bakker & De Vos weer zijn begonnen.

De gedwongen pauze heeft vijf maanden geduurd, een lange tijd bij zoiets belangrijks als FysioSport. Veel sporters konden ook niet wachten om het sporten weer op te pakken en zijn bijzonder blij dat dit eindelijk weer kan. FysioSport is, in een vaste groep, goed voor het lichaam, erg gezellig en daardoor voor veel mensen een wekelijks uitje.

Voorlopig gelden nog wel coronaregels. Het FysioSport rooster is daarop aangepast, zodat sporters elkaar bij het wisselen van de groepen zo min mogelijk tegenkomen. “Daarnaast houden we ons bij het sporten zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid en onze beroepsorganisatie”, vertelt Teun Bakker. “Dus niet sporten bij verkoudheidsklachten of koorts, de handen ontsmetten bij binnenkomst, in de gang een mondkapje dragen en na gebruik van apparatuur deze reinigen met de middelen die in de zaal aanwezig zijn. De ventilatie in onze sportzalen is op orde.”

Nog geen Pilates

Bijna alle groepen zijn aan het opstarten. Maar omdat groepstrainingen binnen nog niet zijn toegestaan, kunnen de Pilates Plus groepen nog niet starten. “Hopelijk kan dit binnenkort wel.” Ook in Gezondheidscentrum De Aar in Ter Aar gaan enkele kleine FysioSport groepen van start in de sportruimte op de eerste verdieping.

Na deze lange periode van gedwongen rust ook werken aan conditie en spierkracht en dit op een verantwoorde wijze doen? Neem dan contact op met Bakker & De Vos. Bel 0172-575261 of 0172-603195, mail naar info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?