Nu we, wat betreft de corona crisis, in wat rustiger vaarwater terecht zijn gekomen komt de fysiotherapie bij Bakker & De Vos, ook in Ter Aar, steeds meer op stoom. Steeds meer mensen weten Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, in het nieuwe Gezondheidscentrum “De Aar” in Ter Aar, te vinden en gelukkig is het, sinds vorige week, weer mogelijk om het FysioSporten op te starten.

Een feestelijke opening van het centrum is in deze tijd helaas niet mogelijk maar voor fysiotherapie en FysioSport kunt u wel bij ons terecht. De fysiotherapeutische mogelijkheden bij Bakker & De Vos zijn zeer uitgebreid met o.a. vele specialisaties zoals Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Oedeemfysiotherapie en Psychosomatische fysiotherapie.

Daarnaast is de praktijk aangesloten bij het Schoudernetwerk en het Heup- en Knie Netwerk van het Alrijne ziekenhuis en zijn er mogelijkheden voor Oncorevalidatie of revalidatie bij Neurologische aandoeningen. Uiteraard komen de fysiotherapeuten ook bij u aan huis indien dit noodzakelijk is. Dit geldt ook voor de meeste behandelingen van de Ergotherapeut van Bakker & De Vos.

ZIE OOK

Bakker & De Vos: “FysioSport start weer op”

Sinds 1 juli is het ook weer mogelijk om FysioSport groepen te draaien. FysioSport is een veilige en verantwoorde manier van sporten onder leiding van de fysiotherapeut en daardoor ook bijzonder geschikt als u lichamelijke problemen of een chronische ziekte heeft. Het sporten gebeurt in een ontspannen sfeer en in kleine groepen van maximaal 6-8 personen in onze gezellige sportzaal. Zoals u ongetwijfeld weet is sporten gezond en de manier om te werken aan fitheid en uw weerstand. Geef u dus nu op!

ZIE OOK

Bakker & De Vos: Sportspreekuur voorziet in behoefte

Meer weten over FysioSport of behandelingen fysiotherapie? Kijk op de website www.bakkerendevos.nl of bel naar 0172-575261/603195. U kunt ook contact opnemen via e-mail: info@bakkerendevos.nl of WhatsApp 06-57821791. Tot ziens bij Bakker & De Vos!