Vanaf 1 juli mogen de sportscholen hun deuren weer openen en dat betekent dat ook de FysioSport groepen bij Bakker & De Vos eindelijk weer kunnen starten.

Inmiddels zijn onze sportzalen op een zodanige wijze in gereedheid gebracht dat het afstand houden tussen de sporters goed mogelijk is. Ook het FysioSport rooster is aangepast zodat sporters elkaar bij het wisselen van de groepen zo min mogelijk tegenkomen. Daardoor kunnen de groepen weer starten vanaf zondag 5 juli.

Uiteraard houden we ons bij het sporten zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de overheid en onze beroepsorganisatie. Dat betekent dat u niet welkom bent bij verkoudheidsklachten of koorts, dat we u vragen de handen te ontsmetten bij binnenkomst en om na gebruik van de apparatuur deze te reinigen met de middelen die daarvoor in de zaal aanwezig zijn.

ZIE OOK

Bakker & De Vos: Sportspreekuur voorziet in behoefte

De ventilatie in onze sportzalen is op orde en natuurlijk houden de sporters en begeleiders
zich onderling aan de 1,5 meter afstand. Daarmee staat niets het sport hervatten meer in de
weg. We ontvingen al veel reacties van sporters die blij waren dat het eindelijk weer mogelijk
is. FysioSport is, naast goed voor het lichaam, ook erg gezellig in een vaste groep en
daardoor voor veel mensen een wekelijks uitje.

In principe starten alle groepen weer op; de FysioSport Jongeren waren al begonnen en nu dus ook de reguliere groepen, de senioren groepen en uiteraard ook de Pilates Plus groepen. In de Steupel kan ook de NeuroFitGym weer van start en eindelijk kunnen we ook in Ter Aar in het nieuwe gezondheidscentrum De Aar gaan starten met kleine FysioSport groepen in de prachtige sportruimte op de eerste verdieping.

ZIE OOK

Communiceren met Bakker & De Vos kan nu ook via WhatsApp

Wilt u, na een lange periode van gedwongen rust, ook weer in beweging komen en dit op een veilige en verantwoorde wijze doen? Neem dan contact op met Bakker & De Vos. Bel 0172-575261/603195, stuur een mail naar info@bakkerendevos.nl of een WhatsApp bericht naar 06-57821791