17 en 18 augustus diverse optredens op het Reghthuysplein

Foto: Band Savannah. © Arie Bon Photography, ECN

Event Center Nieuwkoop (ECN) organiseert op 17 en 18 augustus een muziekspektakel op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. Van zaterdagmiddag tot en met zondagavond treden er diverse tribute bands op en brengen zij onder andere bekende hits uit de jaren 50 en 60 ten gehore. Tijdens de optredens kunnen bezoekers genieten van heerlijke drankjes, hapjes en kunnen kinderen geschminkt worden. De entree is gratis.

Op zaterdag 17 augustus wordt er vanaf 17.00 uur gestart met een oude bekende CCR tribute band: Up and Around Band, een band die bestaat uit muzikanten uit Nieuwkoop en omstreken. Er worden hits gespeeld uit de eind jaren 60, waaronder Proud Mary en Bad Moon Rising. Deze hits en veel anderen komen van Creedance Clearwater Revival, een enorm populaire band in die tijd die miljoenen platen verkochten.

Om 19.30 uur treedt Killer and the Cool Cats op, een Jerry Lee Lewis Tribute. Vanaf 22.00 uur zal The Eagles Tribute de eerste dag van het muziekspektakel afsluiten met bekende hits als Hotel California en New Kid in Town.

Lees ook: Nieuwe variant op Jazz aan de Plazz: Jazz Festival

Zondag 18 augustus staat in het teken van ‘Country meets Rock and Roll’. Countryband Savannah en Rock & Roll band The Explosion-Rockets zullen deze middag afwisselend optreden. Savannah al 12 jaar op rij erg succesvol met de Back to the Country theatertour en treedt net als The Explosion-Rockets op in het binnen- en buitenland. Event Center Nieuwkoop is dankbaar voor de vaste en betrouwbare sponsors: “Dit alles was niet mogelijk geweest zonder onze betrouwbare en vaste sponsors“, aldus de organisatie.

ecn muziek poster


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?