Albert Heijn treft extra maatregelen: schermen, strepen en informatieborden

informatiebord corona nieuwkoop

Het informatiebord bij de parkeerplaats. © Albert Heijn Nieuwkoop

Zoals deze krant eerder aankondigde heeft Albert Heijn vanaf vandaag anti-corona-schermen geplaatst bij de kassa’s. De plastic schermen beschermen medewerkers tegen het coronavirus. Dit is niet de enige maatregel die de supermarkt heeft getroffen: ook zijn er strepen op de grond te vinden voor het houden van voldoende afstand en is er zelfs een informatiebord geplaatst op diverse plekken in Nieuwkoop.

Hoe bescherm je kassières zoveel mogelijk tegen het coronavirus als er geen minimale afstand van anderhalve meter mogelijk is? Met plastic schermen: Albert Heijn Nieuwkoop heeft deze maatregel vanaf nu doorgevoerd in haar filiaal.

(Tekst gaat door onder de foto)

anti corona schermen albert heijn
De nieuwe anti-corona-schermen zijn geplaatst © Albert Heijn Nieuwkoop

ZIE OOK:

Albert Heijn Nieuwkoop krijgt anti-corona-plexiglas bij kassa’s

Bij de nabij gelegen parkeerplaats is tevens een informatiebord geplaatst. “U wordt nog meer geïnformeerd op het parkeerterrein en op andere plekken in Nieuwkoop om besmetting te voorkomen”, aldus de supermarkt. Op het bord staan de standaard Corona-tips, waaronder het niet schudden van handen, het gebruiken van papieren zakdoekjes en het houden van minstens ander halve meter afstand.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?