Albert Heijn Nieuwkoop laat openbaar via social media weten hoe ongelooflijk trots ze zijn op al haar medewerkers. De supermarkt is blij dat ze kan vertrouwen op haar medewerkers die de afgelopen dagen keihard hebben gewerkt om klanten zo goed mogelijk te helpen.

De Nieuwkoopse supermarkt spreekt over een drukte ‘die de drukte rondom kerst zelfs overstijgt’, tijdens deze – toch wel – bijzondere periode. “Na de enorme drukte van afgelopen week willen we via deze weg aangeven hoe ongelofelijk trots we zijn op al onze medewerkers. Met een drukte, die de drukte rondom kerst zelfs overstijgt, hebben we kunnen vertrouwen op onze medewerkers die keihard hebben gewerkt om u als klant zo goed mogelijk te helpen. Wat zijn wij trots!”, aldus Albert Heijn Nieuwkoop op social media.

ZIE OOK:

Jumbo Nieuwkoop: “Laten we het hoofd er goed bijhouden de komende tijd”

In hetzelfde bericht deelt Albert Heijn een aantal regels om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Zo moeten klanten een afstand van anderhalve meter bewaren, zoveel mogelijk gebruik maken van handscanners, betalen via pinnen en niet hamsteren ‘zodat er voor iedereen wat is’.