We worden op de redactie overspoeld met berichten van lokale ondernemers over de mogelijkheden om maaltijden af te halen en te bezorgen tijdens corona. We hebben besloten om een compleet overzicht te maken van afhalen en bezorgen in Nieuwkoop tijdens corona.

We hebben in dit overzicht een scheiding gemaakt tussen ‘afhalen en bezorgen’ en enkel ‘afhalen’ in Nieuwkoop.

Bezorgen in Nieuwkoop tijdens Corona

bezorgen in nieuwkoop tijdens corona
Laat je bestelling lekker makkelijk bezorgen aan huis in Nieuwkoop.© Unsplash

Bij de onderstaande horecagelegenheden kun je niet alleen afhalen; ook zijn er mogelijkheden voor bezorgen.

Kip Lekker

LKKR Eten & Drinken is een Pop-up Store geopend in allerlei kipgerechten. Op de website van Kip Lekker kan een bestelling geplaatst worden om vervolgens af te halen of te laten bezorgen.

Restaurant Mandarin

Bij Restaurant Mandarin kun je afhalen, maar je maaltijden ook laten bezorgen. Onlangs deelde het specialiteitenrestaurant nog dat zij een nieuwe scooter hebben aangeschaft. Sinds enige tijd kun je bij Mandarin ook terecht voor heerlijke verse sushi.

Op elke dag (behalve dinsdag) kun je bij Restaurant Mandarin bestellen. Bekijk hier het complete menu.

Café ‘t Woutje

Spareribs en de populaire Woutje burger lekker thuis oppeuzelen? Dat is mogelijk! Bij Café ‘t Woutje kun je je bestelling gewoon thuis laten bezorgen, maar afhalen is ook geen probleem. Zoals we net al vertelden: je kunt er terecht voor malse spareribs, saté, stoofpotjes en natuurlijk heerlijke burgers.

Je kunt bij Café ‘t Woutje bestellen van donderdag tot en met zondag. Bekijk de mogelijkheden, de gerechten en de bezorgmogelijkheden op de website.

Restaurant Tijsterman

Bij Restaurant Tijsterman kun je terecht voor heerlijke maaltijden. Het restaurant biedt niet alleen mogelijkheden om af te halen, maar bezorgt de maaltijden ook aan huis!

Je kunt elke dag in de week (van maandag tot en met zondag) terecht bij Restaurant Tijsterman voor lekkere maaltijden: van voor- tot nagerecht. Denk aan salades, broodjes dip en schnitzels. Check de opties.

Oliva Nieuwkoop

Oliva Nieuwkoop bezorgt nog steeds maaltijden aan huis, zoals we ook al gewend waren vóór de coronacrisis. Sterker nog: Oliva Nieuwkoop is gewoon geopend tijdens de feestdagen. Dus een lekkere pizza bestellen óf de bekende kapsalon? Laten bezorgen maar!

Je kunt elke dag bestellen, behalve op maandag; dan is Oliva Nieuwkoop gesloten. Je kunt naast het laten bezorgen van je maaltijd ook kiezen om het zelf af te halen. Bekijk hier het menu.

Platvis Nieuwkoop

Een heerlijke frikandel, kroket of gewoon een patatje mét? Bij de Platvis kun je ook nu gewoon nog steeds je heerlijke snacks thuis laten bezorgen. Liever afhalen? Ook dat is uiteraard gewoon mogelijk.

Je kunt bij de Platvis bestellen van dinsdag tot en met zondag (net als Oliva Nieuwkoop is de cafetaria op maandag gesloten). In de vernieuwde webshop van De Platvis kun je makkelijk je bestelling doorgeven.

Cafetaria Happy Food

Ook bij cafetaria Happy Food op het Gruttoplein kun je je snacks thuis laten bezorgen. Dit kan – net als bij de Platvis – van dinsdag tot en met zondag. Je kunt er terecht voor de heerlijkste snacks.

Op de overkoepelende website van Happy Food kun je het filiaal in Nieuwkoop vinden, waar je het hele menu kunt bekijken en daar je bestelling kunt doorgeven.

Afhalen in Nieuwkoop tijdens Corona

afhalen in nieuwkoop tijdens corona
Maak het de lokale ondernemer makkelijker; afhalen in Nieuwkoop is ook gewoon mogelijk bij diverse horecagelegenheden. © Unsplash

Niet alle restaurants bieden de mogelijkheid om de bestellingen tot aan de deur te bezorgen. Mocht je het afhalen van een heerlijke maaltijd niet erg vinden, dan kun je ook prima terecht bij onderstaande horeca in Nieuwkoop. Klik op een restaurant om direct naar de mogelijkheden te gaan.

‘T Vliegend Paard

Bij ‘t Vliegend Paard kun je enkel je bestelling afhalen in een speciale Take Away. Je kunt hier terecht voor heerlijke lokale gerechten en diverse vers belegde broodjes om bourgondisch te genieten.

Het is mogelijk om van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 14.00 uur te bestellen.  In het weekend – vrijdag en zaterdag – is dat mogelijk van 10.00 tot 18.00 uur. Bekijk hier het afhaalmenu.

Café de Klinker

Café de Klinker bezorgt haar maaltijden ook niet; alleen afhalen is mogelijk bij het Noordense café. Het café biedt een breed scala aan heerlijke gerechten: van stamppot tot verschillende menukaarten

Je kunt bij Café de Klinker op maandag en dinsdag stamppot bestellen. Voor woensdag tot en met zondag kun je diverse gerechten van de menukaart bestellen. Het bestellen gaat via de Facebookpagina van het café.

Bistro De Eerste Aanleg

Trek in tapas?  Dan ben je bij Bistro De Eerste Aanleg aan het juiste adres. Het restaurant op het Zuideinde biedt afhaalmogelijkheden. Je kunt er niet alleen terecht voor heerlijke tapas, maar ook voor verschillende boxen.

Bestellen is alleen mogelijk van vrijdag tot en met zondag. Bekijk hier meer informatie.

Meer afhalen en bezorgen mogelijkheden in Nieuwkoop tijdens corona?

Bovenstaande lijst hebben we met zorg samengesteld. Veel van deze ondernemers hebben ons informatie toegestuurd over de mogelijkheden. Het kan goed zijn dat er op dit moment horecagelegenheden ontbreken. Stuur ons een berichtje als dat zo is, zodat wij het overzicht met afhalen en bezorgen in Nieuwkoop tijdens corona compleet kunnen maken.