Nonja en Michael achter de toonbank. © De Nieuwkoopse Lekkernij

De Nieuwkoopse Lekkernij komt met een actie met een knipoog: bij elke actie krijgen klanten een gratis fles Corona cadeau. De Nieuwkoopse kaas en notenwinkel op het dorp wil graag positief vooruit kijken en heeft daarom deze actie op touw gezet. De aanbiedingen zijn te vinden op de Facebookpagina van de delicatessenwinkel.

“We moeten weer kijken naar de leuke dingen die we wel weer kunnen en mogen doen. Zoals leuke uitjes, gezellig met gepaste afstand bij elkaar op bezoek of met het gezin lekker op vakantie. Om dit met u te vieren hebben we een leuke actie bedacht met een dikke knipoog”, melden eigenaren Michael en Nonja aan De Nieuwkoper.

Bij alle aanbiedingen krijgen klanten daarom een gratis fles Corona bier ter waarde van € 1,50 cadeau. “We proosten graag met u op de komende vakantieperiode”, aldus De Nieuwkoopse Lekkernij.

ZIE OOK

Uiteten in Nieuwkoop: 8x unieke locaties!

Vakantie
De Nieuwkoopse Lekkernij laat weten dat zij ook de service bieden om kaas luchtdicht te verpakken, wat erg handig kan zijn voor vakantie. Door de kaas vacuüm te verpakken is de kaas zes tot acht weken houdbaar. Zelf gaat de kaaswinkel ook eventjes dicht: van 20 juli tot 10 augustus is de vakantiesluiting. Indien gewenst kunnen klanten van te voren een bestelling doorgeven, zodat de winkel ervoor kan zorgen dat de bestelling klaar ligt.