Aangescherpte coronaregels ‘schuren tegen ondernemershart’ van Primera Nieuwkoop

primera nieuwkoop coronaregels

De aangescherpte coronaregels schuren tegen het ondernemershart van Primera Nieuwkoop. In een persoonlijke boodschap aan haar klanten deelt het Nieuwkoopse filiaal van de landelijke winkelketen haar mening.  De beslissing van bovenaf om de deuren vanaf 20 december volledig gesloten te houden doet hen ontzettend veel pijn, is te lezen.

“Lieve mensen, Dat het de afgelopen dagen raar was in de winkel is nogal een understatement. Het hele jaar is al emotioneel en bijzonder maar sinds de lockdown helemaal.” begint Primera Nieuwkoop haar persoonlijke bericht. “U kon wel een pakketje ophalen of versturen, postzegels kopen en andere PostNL gerelateerde handelingen verrichten. Maar een kerst- of rouwkaart bij uw postzegels is niet toegestaan, en dat schuurt tegen mijn ondernemershart”, vervolgt ze.

ZIE OOK

Openingstijden Jumbo en Albert Heijn Nieuwkoop met Kerst

De overkoepelende organisatie – coöperatie Primera, Bruna, Read Shop, AKO en Cigo – heeft aangesloten ondernemers geadviseerd om de deuren vanaf 20 december gesloten te houden. Een beslissing die Primera Nieuwkoop veel pijn doet: “Deze beslissing doet ons ontzettend veel pijn in het winkelhart omdat je te allen tijde je klanten wilt helpen. Maar wij worden niet als essentiële dienstverlener gezien en de huidige spagaat is niet vol te houden”, legt Primera Nieuwkoop uit.

ZIE OOK

Van Keeken Bodegraven start met video-advies in de winkel

Bij de pakken neer zitten doet de winkel echter niet; bezorgen mag namelijk wel. “Bel ons op 0172-572351, mail naar nieuwkoop@primeranet.nl en wij doen ons best om zo snel mogelijk je bestelling thuis te krijgen”, klinkt de winkel enthousiast. Oudejaarsloten, decemberkrasloten, boeken, cadeaus en bijna alle andere artikelen kunnen vanaf 30 euro geleverd in de postcodegebieden 2421 en 2435. “Voor nu, pas goed op u zelf en uw geliefden. Een lieve groet van Team Primera Nieuwkoop!”, sluit Primera Nieuwkoop af.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?