70 euro subsidie voor energiebesparende producten

Energie besparen is makkelijker dan je denkt. Ook met kleine maatregelen, zoals isolatiefolie voor je radiatoren, merk je al een verschil op de energierekening. Om je te ondersteunen bij het energiezuinig maken van je woning, kun je, ter waarde van 70 euro, gratis eenvoudige energiebesparende producten kopen of online bestellen.

Energiebesparende producten zijn bijvoorbeeld LED-lampjes, radiatorfolie en tochtstrips. Producten waarmee je makkelijk zelf aan de slag kan.

Wethouder Gerben van Duin moedigt inwoners van gemeente Nieuwkoop aan om gebruik te maken van de regeling: “De goedkoopste energie is de energie die u niet gebruikt. Met de huidige energieprijzen is dat extra meegenomen, want die hoeft u ook niet te betalen. Maak dus gebruik van deze regeling en verlaag uw energierekening.”  

De regeling

Je kunt op twee manieren gebruik maken van de regeling:  

Op=op. 

Er zijn wel voorwaarden om gebruik te kunnen maken van de regeling. Lees deze voorwaarden via deze link.

Gratis advies

Wil je eerst advies hoe je het beste energie bespaart. Vraag een gratis keukentafelgesprek aan met een van de energiecoaches. Dit kan via gcnieuwkoop.nl/energiecoach. Wat een energiecoach doet, kun je vinden via deze link.