Op 3 augustus wordt de bijeenkomst van Kom d’r in niet gehouden bij de scouting maar in het Techniekhuis  aan de Teddingtonweg 2, 2421 LL in Nieuwkoop.

Na een inloop vanaf 13.30 uur begint deze om 14.00 uur. Daar zal Rob Spaans vertellen over het ontstaan van de TechNi Challenge, waar iedereen zelf kan ontdekken dat er innovatieve en duurzame oplossingen zijn om Nederland te beschermen tegen de gevolgen van de klimaatverandering. Hij verlevendigt dit met allerlei technisch weetjes.

Na afloop kunt u zelf in de TechNiChallenge  aan de slag. Omdat de ruimte beperkt is kan het aantal deelnemers niet groter zijn dan 35. Na 35 aanmeldingen stopt de inschrijving, maar bij een voldoende grote belangstelling is een herhaling op een andere dag mogelijk. 

Als u wilt komen, meldt u zich dan snel aan door te mailen naar  aanmelden@museumkomdrin.nl of te bellen met  Frits Horstmeier (06 20 46 94 61). Een speciale uitnodiging geldt voor wie moeilijk de deur uitkomt. Wilt u komen maar heeft u vervoer binnen de gemeente Nieuwkoop nodig, dan kan Frits daarvoor zorgen.