Provincie Zuid-Holland start maandag 1 november met de aanleg van de rotonde op de kruising N231/Achttienkavels in Nieuwkoop. Deze rotonde wordt aangelegd om de veiligheid van dit kruispunt te verbeteren.

De afgelopen periode zijn de voorbereidingen voor de rotonde getroffen.  Kabels en leidingen zijn verlegd en er lag een voorbelasting. De voorbelasting heeft zijn werk gedaan en wordt vanaf 1 november verwijderd. Daarna start de aanleg van de rotonde. 

Afsluitingen

Van maandag 1 november tot en met maandag 20 december 5:00 uur zijn zowel de noord- als de zuidkant van de Achttienkavels ter hoogte van de N231 afgesloten. Er is geen afsluiting op de N231. 

Donderdag 16 december 20:00 uur tot en met maandag 20 december 5:00 uur is er een totale afsluiting van de N231 in beide richtingen ter hoogte van de rotonde en een afsluiting van de noord- en zuidkant van de Achttienkavels. Beide afsluitingen gelden ook voor fietsers en voetgangers. 

De busdienst van Arriva rijdt tijdens de afsluiting van 16 tot en met 20 december een andere route en er worden pendelbussen ingezet. Kijk voor meer informatie op www.arriva.nl.