Veel gasten van De Zonnebloem afdeling Zevenhoven wisten woensdag 13 oktober de weg naar de voetbalkantine te vinden. Eindelijk konden zij na anderhalf jaar weer samen genieten van een bingomiddag.

Onder het genot van een kop koffie of thee met lekkers heette voorzitter Peter Stokman de gasten welkom. Ook zette hij een aantal vrijwilligers in zonnetje. Hij bedankte vier dames voor hun tomeloze inzet in de afgelopen jaren. Nel Kool en Els Slingerland ontvingen een oorkonde en een zilveren speld voor tien jaar Zonnebloemvrijwilliger, Ria Aartman nam de oorkonde en een gouden speld in ontvangst voor haar activiteiten gedurende 25 jaar. Een bloemetje en een kadobon waren er voor Franny Corts die afscheid nam als vrijwilliger en ook enige tijd bestuurslid is geweest.

Daarna sloegen de gasten fanatiek aan het bingoën.  Niet iedereen keerde huiswaarts met een prijs, maar wel met een voldaan gevoel van een gezellige middag waar tussen de bingorondes door veel bij te kletsen was. Voor dit jaar staan nog twee middagen op het programma: de Sinterklaasbingo op  17 november en de kerstmiddag op 15 december.

Vrijwilligers

De afdeling Zevenhoven is op zoek naar nieuwe enthousiaste mensen die tijd en zin hebben om als vrijwilliger of bestuurslid mee te draaien in de jaarlijkse activiteiten voor de Zonnebloemgasten. Voor informatie kun je contact opnemen met Peter Stokman, 06-51197806.