Wilfred Geerlof, nummer 5 van de lijst Samen Beter Nieuwkoop, voor Sportpark De Koet in Noorden. ©Samen Beter Nieuwkoop

Samen Beter Nieuwkoop staat voor vrijwilligers, verenigingen en goede sportaccommodaties. Sport en verenigingen verbinden mensen en sporten en bewegen is gezond. Gebouwen en voorzieningen van (sport)verenigingen en onderwijs zijn heel goed multifunctioneel te gebruiken.

Ons raadslid Wilfred Geerlof zet zich niet alleen in voor voetbalvereniging NSV’46, maar voor álle verenigingen. Al voor corona nam hij het initiatief om met de verenigingen en dorpsraad te bedenken hoe er in Noorden zo goed mogelijk van elkaars gebouwen gebruik gemaakt kan worden, ook de school wordt hierbij betrokken.

“Op de locatie van NSV kan een nieuwe multifunctionele accommodatie komen, met de school, een sportzaal en ruimte voor álle verenigingen, jongerenwerk en kinderopvang. Voorzieningen zitten bij elkaar en kunnen gebruik maken van de sportvelden, waardoor deze intensiever gebruikt worden. Op de plek van de school en gymzaal willen we graag de dringend gewenste woningen, voor ouderen en starters. Kortom, een win-winsituatie voor de Noordenaren.”

Dit idee gaat verder dan de tot nu toe gerealiseerde integrale kindcentra in onze gemeente, en zou een unicum zijn.

Stem 14, 15 of 16 maart.
Stem Samen Beter – lijst 1
Stem Wilfred Geerlof nummer 5