Weekend vol muziek in Nieuwkoop

Weekend vol muziek in Nieuwkoop

Het houdt niet op in het mooie Nieuwkoop. ECN organiseert op 17 en 18 augustus een fantastische muziekspektakel. Op een mooie zomerse zaterdagavond en heerlijke zondagmiddag wordt het met muziek, eten en drinken maar vooral gezelligheid een superweekend op ’t Regthuysplein in Nieuwkoop.

Zaterdag 17 augustus

We starten af met een (oude bekende) Country tribute band genaamd Up and Around Band, de band bestaat uit muzikanten uit Nieuwkoop en omstreken. Ze spelen vanaf 17:00 uur. Om 19:30 uur treedt Killer and the Cool Cats op. Een Jerry Lee Lewis Tribute, gegarandeerd rocken.

Vanaf 22:00 uur als afsluiter zal The Eagles tribute ’t Regthuysplein vullen met mooie voor iedereen bekende hits, zoals Hotel California, Desparado en New Kid in Town.

Zondag 18 augustus

Country meets Rock and Roll

Countryband Savannah en Rock & Roll band The Explosion -Rockets gaan deze middag afwisselend hun nummers ten gehore brengen. Savannah staat alweer voor de 6 keer op ‘t Reghthuysplein. en is nog steeds een geweldige band in hun genre. Ze treden op vele festivals in zowel binnen en buitenland en al voor het 12 jaar op rij succesvol met hun theatertour Back to the Country.

Ook The Explosion Rockets is een gelouterde band, met ook veel optredens in binnen en buitenland. Zij laten de echte R&R uit de jaren ’50-‘60 herleven met nummers van Cliff-Elvis, Jerry Lee en vele andere hits.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder onze betrouwbare en vaste sponsors.

Laatste nieuws en alle overige informatie omtrent ECN kan je vinden op; https://www.facebook.com/EvenementenNieuwkoopCentrum

 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?