Wandelen met wandelvereniging RS80

Wandelvereniging RS80 verzorgt op zaterdag 9 oktober een wandeling vanuit Zevenhoven.

Je  kunt je online inschrijven voor twee afstanden, de 15 en de 25 kilometer. Dat kan via www.RS80.nl of via wandel.nl. De kosten zijn 4 euro voor leden van de KWBN en 5 euro voor niet-leden. Als extraatje kunnen de wandelaars kiezen voor een beloning, hiervoor betalen zij 1,50 euro extra.

Hoe meer wandelingen jij bij wandelvereniging RS80 loopt, hoe groter de beker. RS80 organiseert nog negen wandelingen in de provincies Zuid-Holland en Noord-Holland.

Route

De beschrijving van de route  in Zevenhoven van 9 oktober is als volgt:

Je wandelt via de Stationsweg naar de Hogedijk. Daarna wandel je via een pad langs de weilanden naar de Kromme Mijdrecht. Je volgt de Kromme Mijdrecht tot aan camping ’t Oude Veerhuis, je maakt een ommetje door de plassen. De eerste rust is bij NSV’46. Na de horecapauze ga je door het dorp Noorden richting De Noordse plassen, om later weer uit te komen bij de Kromme Mijdrecht. Je loopt langs de Kromme Mijdrecht naar NSV’46 in Noorden waar de tweede horecastop is. Na de rust ga je Noorden weer in, steek je de Noordse Plassen over en wandel je via de Noordse Dorpsweg en later de Molenweg naar Zevenhoven terug naar de startlocatie.

De 15 kilometerroute gaat niet langs de Kromme Mijdrecht, maar gaat via de Noordse Dorpsweg enlater de Molenweg terug naar de startlocatie.
Kom gezellig wandelen, het is gezond en de route de moeite waard, aldus RS80.

nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?