Video: Onthulling nieuwe logo IKC Zevenhoven en kijkje achter de schermen

onthulling video ikc zevenhoven (1)

Er is een nieuwe video verschenen van gemeente Nieuwkoop, waarin stil gestaan wordt bij de realisatie, bouw en voortgang van het nieuwe Integraal Kindcentrum in Zevenhoven, IKC 7hoven genaamd. In de video worden de kijkers meegenomen op de bouwplaats en komen er diverse mensen aan het woord, waaronder Hans Broekkamp, directeur van basisschool De Diamant.

Eerder was al in deze krant te lezen over de onthulling van het  logo van IKC Zevenhoven. Nu, drie dagen later, heeft gemeente Nieuwkoop ook een video geplaatst over de onthulling. Wethouder Bernadette Wolters heeft de hoofdrol in het filmpje en staat stil bij de bouw en de voortgang van het nieuwe Integraal Kindcentrum in Zevenhoven.

ZIE OOK

Burgemeester en wethouder onthullen logo IKC Zevenhoven

Hans Broekkamp, directeur van basisschool De Diamant, komt in de video ook aan het woord. Hij hoopt dat leerlingen en leraren over een klein jaartje hun plek hebben gevonden in IKC 7hoven. Ook laat hij weten zelf niet mee te verhuizen: “Ik heb de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, het is niet verstandig voor mij om mee te verhuizen. Ik geef het heel graag over aan mijn opvolger Marion Groot“, aldus de directeur van de Zevenhovense basisschool. 

Bekijk de gehele video van de gemeente Nieuwkoop hieronder.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?