Storm Dudley is nog maar net vertrokken of storm Eunice dient zich alweer aan. Vanmiddag rond 13:00 uur zal deze storm huishouden en kan ook Nieuwkoop zich opmaken voor windstoten tot wel 130 km per uur. Met vervroegde sluitingstijden als gevolg.

Vanaf 14:00 uur geldt, onder andere in Zuid-Holland, code rood. Daarom nemen verschillende instanties maatregelen.

Zo sluit gemeente Nieuwkoop de Milieustraat in Nieuwveen vanaf 12:30 uur. Ook sluit de testlocatie in Nieuwveen vanaf 13:00 uur. Dit geldt verder voor alle test- en vaccinatielocaties in de regio.

Het Ashram College, met locaties in Nieuwkoop en in Alphen aan den Rijn, heeft alle lessen na het vierde uur vandaag geschrapt. De leerlingen mogen om 12:20 uur naar huis.

Bibliotheek Rijn en Venen in Kaleidoskoop Nieuwkoop is vanavond gesloten.

Cyclus laat weten: “De inzameling van het oud papier en karton in Ter Aar gaat vanavond niet door en wordt verplaatst naar maandagavond 21 februari.”

Doorgeven vroegere sluitingen

Mocht jij weten of er meer locaties door de storm eerder sluiten, dan horen wij dit graag. Deze sluitingen zullen wij dan opnemen in dit bericht. Mail naar redactie@nieuwkoper.nl, met een link naar een website/bericht waar de vervroegde sluitingstijd genoemd staat.