Waar veel activiteiten voor jongeren in de vakantie vorig jaar niet konden doorgaan, is er dit jaar wel weer iets mogelijk. Jong in Nieuwkoop, het jongerenwerk, organiseert speciaal voor thuisblijvers ‘Summerschools’.

Maar wat is ‘Summerschools’? “Het heeft niks met school te maken, hoor!”, stellen de gemeente en Jong in Nieuwkoop gerust. “We organiseren activiteiten voor jongeren tussen 10 en 27 jaar die vooral leuk zijn en waar je soms wat van leert. Zoals ‘Place2Move’, sport- en spelactiviteiten op diverse locaties voor verschillende leeftijdsgroepen. Of ‘Place2Be’, onze inloop voor 13+, waar je gewoon kunt binnenlopen voor een praatje, andere jongeren kunt ontmoeten en af en toe mee kunt doen aan een activiteit. Ook organiseren we ‘DJ Schools‘. Tieners van 10 tot en met 14 jaar leren in zes lessen de kunst van het draaien van DJ Mello en DJ Eijsco. Of misschien is het ‘Meidencafé’ wat voor jou, speciaal voor meiden van 13 tot en met 18 jaar.”

Agenda

Op www.jonginnieuwkoop.nl staat alle informatie over de Summerschools. In de agenda zijn de activiteiten te vinden die de jongerenwerkers organiseren. Ook is er aandacht voor activiteiten die anderen voor kinderen en jongeren organiseren. “Zoals voor de doelgroep onder de 10 jaar.  Denk bijvoorbeeld aan golfclinics bij Golfclub Liemeer, een vis-event en Ponydagen.”

Meer weten? Neem contact op met de jongerenwerker via jong@nieuwkoop.nl of 06-47080932 / 06-25777558. Jong in Nieuwkoop is ook actief op social media:

Instagram: @jonginnieuwkoop
Facebook: Jonginnieuwkoop