Verenigde Ondernemers Nieuwkoop bijeenkomst vindt buiten plaats

bijeenkomst von nieuwkoop

In tegenstelling tot veel andere ledenbijeenkomsten, wordt de komende bijeenkomst van Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) buiten georganiseerd. In de tuin van de De Sfeerstal aan de Hogendijk in Nieuwveen om precies te zijn. De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 9 juli: zowel leden als niet-leden kunnen aansluiten.

“Na alle online vergaderingen mag het weer! Elkaar ontmoeten bij een V.O.N. ledenbijeenkomst. Met mooi weer, de tuin volop in bloei, tijd om te genieten!”, klinkt de Nieuwkoopse ondernemersvereniging enthousiast.

ZIE OOK

Nieuwkoopse horeca-ondernemers slaan handen ineen: Horeca Tour Nieuwkoop

Programma
Het programma begint om 18.00 uur met een rondje door de ‘handenwasstraat’. Om 18.30 uur is er een welkomstwoordje door voorzitter Leo Kooyman. Vlak daarna, om 18.35 uur vindt er een korte introductie plaats van EDBA Alphen door Joost Berkhout. Om 18.45 uur kan er uiteindelijk genoten worden van gerechten die bereid zijn door de De Sfeerstal, waar netwerken natuurlijk centraal staat.

Maatregelen
Vanwege het coronavirus heeft V.O.N. wel wat maatregelen genomen. Zo is aanmelden verplicht en kunnen er maximaal 100 personen aanwezig zijn. Wordt het onverhoopt toch slecht weer? Dan kan de bijeenkomst niet doorgaan: “Dan is het helaas niet mogelijk om iedereen binnen te ontvangen. De bijeenkomst komt dan te vervallen”, aldus V.O.N.

Aanmelden voor de bijeenkomst? Dat kan hier via de website van V.O.N.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?