Beeld ter illustratie. © Pixabay

Als je in Nieuwkoop op zoek gaat naar een origineel vaderdagcadeau is de kans groot dat je slaagt. De afgelopen week sprongen vaderdagcadeau concepten als paddestoelen uit de grond: van een High Beer pakket tot een compleet verzorgd Vaderdag barbecuepakket. De Nieuwkoper zet de mogelijkheden voor een vaderdagcadeau kopen in Nieuwkoop op een rij, zodat jij op 21 juni niet met lege handen staat.

Jumbo
Jumbo Nieuwkoop heeft haar webshop omgetoverd tot een Walhalla voor vader: in de webwinkel kun je terecht voor verschillende lekkernijen en pakketjes.

Missie Compleet
Je vader verrassen met een robuuste broodplank van bijna een halve meter? Dan kan het idee van Missie Compleet een interessante zijn. Een stoere plank met of zonder kazen.

Rijnbeek en Stefanie
Dierenspeciaalzaak Rijnbeek en Stefanie hebben hun handen ineen geslagen. De twee hebben een High Beer voor vaderdag bedacht: een pakket vol lekkers en natuurlijk verschillende bieren. 

Strand Zomer
De Nieuwkoopse strandtent heeft ook voor vaderdag weer interessante acties. Zo kun je een compleet barbecue pakket in huis halen – wat met de weersvoorspelling geen slecht idee hoeft te zijn – of kun je je vader verwennen in de strandtent zelf met een échte Waardse burger.

Keurslager Van Wijk
Net als Strand Zomer komt Keurslager Van Wijk met een rijkgevuld Vaderdag barbecue box. Het pakket bevat verschillende soorten kwaliteitsvlees, maar is ook gevuld met sausjes en andere lekkernijen. 

Dit artikel bevat geen advertenties en is op eigen initiatief samengesteld. Ben jij nog een interessant cadeau idee voor Vaderdag in onze regio tegengekomen? Tip onze redactie.