Uniek: Pop-up Travel Store in Langeraar

Foto Connie en Wendy

Wendy Touw (l.) en Connie van den Berg proosten op de unieke samenwerking. © W. Touw

Het was en is een moeilijke tijd voor reisbureaus: door het coronavirus annuleerden veel mensen noodgedwongen hun reizen of boekten zij deze om voor een andere vakantie. Hoewel er nagenoeg geen verdiensten te halen vielen voor reisbureaus, hadden zij wel hun handen vol werk met omboeken, annuleren en informeren. Voor Wendy Touw van reisbureau The Travel Club reden genoeg om het anders aan te pakken: zij opent binnenkort een unieke Pop-Up Travel Store in Langeraar.

In de Pop-Up Travel Store kan men geheel vrijblijvend langskomen om hulp te krijgen bij het uitzoeken van een passende vakantie. Wat kan nu wel? En wat wordt aangeraden? Wendy helpt graag: “Ik snap heel goed dat angst speelt bij mensen, daarom heb ik de keuze gemaakt om in deze tijd een winkel te openen waar iedereen op vrijdag en zaterdag langs kan komen met vragen over een vakantie. Elke dag veranderen er regels en worden maatregelen steeds soepeler, ik ben volledig op de hoogte van alles wat er speelt in de reisbranche en op de vakantiebestemmingen”, aldus de persoonlijke reisambassadeur.

ZIE OOK

Actie met een knipoog bij De Nieuwkoopse Lekkernij: gratis Corona bier bij aanbiedingen

De tijdelijke Travel Store is geopend op vrijdagen van 10.00 tot 16.30 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 14.00 uur van 4 juli tot en met 26 september. De locatie van de Pop-Up Store? In de kapsalon van Beauty By Connie aan de Strooplikker 13 in Langeraar: “Bij een afspraak in de kapsalon kreeg ik een ruimte aangeboden door Connie en heb ik meteen ja gezegd!”, klinkt Wendy enthousiast. 


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?