De linedanceclub The Sandboots is in 2004 opgericht door Ria Zandberg. Zij heeft samen met andere bestuursleden 15 jaar de wekelijkse dansavonden verzorgd waarbij haar man Jan de muziek verzorgde. Vijf jaar geleden hebben Ria en Jan het bestuur verlaten en hebben de overige bestuursleden ervoor gezorgd dat de club verder kon draaien door de taken te herverdelen waardoor de club na twintig jaar nog steeds bestaat. 

The Sandboots is een heel gezellige country linedanceclub en er heerst een geweldig goede sfeer. Een aantal leden is al sinds de oprichting lid van deze club. Wekelijks komen alle leden dansen vanwege het plezier, de muziek, en het bewegen. 

Op donderdag 4 januari bestond The Sandboots precies twintig jaar. Dat werd tijdens de eerste dansavond van 2024 uitbundig met elkaar gevierd. Er werd gestart met koffie of thee met een gebakje, om vervolgens tijdens een pauze op het nieuwe jaar te proosten met een bubbeltje en diverse heerlijke hapjes. Aan Ria Zandberg werd door alle leden een bloem met een lief kaartje aangeboden, hetgeen resulteerde in een enorme bos bloemen. 

Op zaterdag 6 januari was er een extra feestavond voor alle leden, oud-leden, en partners. Het feest met heerlijke drankjes en hapjes vond plaats in de prachtig door het Sandbootsbestuur versierde zaal van Parola. Deze feestavond werd helemaal compleet gemaakt door het optreden van de countryband Connected. Op deze avond werd het bestuur door de leden en enige oudleden van The Sandboots bedankt voor hun enthousiaste inzet. Alle zes de bestuursleden kregen een cadeau aangeboden in de vorm van een etentje, met een groot aantal leden en oudleden, bij Restaurant Plein 21 in Nieuwkoop. Aan het eind van de avond was er voor alle aanwezigen koffie of thee en een broodje. Countryband Connected werd bedankt voor het fantastische optreden. Deze super gezellige avond heeft alle aanwezigen veel plezier gebracht. 

The Sandboots dansen elke donderdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur in Partycentrum Parola in Langeraar en iedereen is van harte welkom om eens bij deze gezellige linedanceclub te komen kijken. Naast het wekelijks dansen organiseert The Sandboots op zondag 11 februari in Parola van 13.30 uur tot 17.30 uur een vrije dansmiddag. Voor meer informatie kun je kijken op ww.facebook/thesandboots.