Foto: Ter illustratie. © Pixabay

Op vrijdag 17 januari kunnen ondernemers in de toeristische- en recreatieve sector nog een keer met elkaar in gesprek gaan om het uiteindelijke Beleidsplan Toerisme en Recreatie af te stemmen.  Tijdens de bijeenkomst wilt gemeente Nieuwkoop de ambitie en koers van het nieuwe beleidsplan vaststellen, om daarmee de belangen van inwoners, ondernemers en omgeving optimaal te kunnen bedienen op het gebied van deze sector.

Volgens wethouder Antoinette Ingwersen is gemeente Nieuwkoop toe aan een geactualiseerd beleid en nieuwe acties op het gebied van recreatie en toerisme. “Na een aantal bijeenkomsten over dit onderwerp is het nu tijd om spijkers met koppen te slaan. We willen onze ambitie en onze koers vaststellen en een aantal acties samen met de partners op stapel zetten. Daarmee willen wij de belangen van inwoners, ondernemers en omgeving optimaal bedienen.”

Lees ook: Nieuwkoopse Jaimy (18) start website voor onafhankelijk SUP board advies

Ondernemers die actief zijn in de sector Toerisme en Recreatie kunnen aansluiten bij de bijeenkomst. Jan Oosterman – adviseur Vrijetijdszaken – zal tijdens de bijeenkomst een eerste idee voor de nieuwe koers van het beleidsplan realiseren en hier vervolgens met aanwezigen over discussiëren.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 januari bij Galerij Rijlaarsdam van 10.00 tot 12.00 uur. Om deze bij te wonen dient men zich aan te melden via w.vanwilgen@nieuwkoop.nl. Aanmelden kan tot en met 15 januari 2020.