Tennissen in Langeraar kan vanaf eind maart op een gerenoveerd park. ©TC Langeraar

Tennisclub Langeraar opent eind maart haar nieuwe seizoen. Een bijzondere start, want het park aan de Achtmorgenpad is bijna geheel gerenoveerd.
 
Met man en macht worden op dit moment de laatste zaken op orde gemaakt, maar het resultaat mag er zijn. Lichtmasten, hekwerk en bestrating zijn geheel vernieuwd en geven het park een strakke en moderne uitstraling. Met deze faciliteiten en de nieuwste coronamaatregelen (buitensport met vier personen) kan het tennisseizoen bijna perfect van start gaan. Alleen de kantine blijft voorlopig gesloten.
 
“TC Langeraar staat in de omgeving bekend als een gezellige vereniging voor jong en oud”, laat de club weten. “Voor de jeugd hebben wij naast tennisles ook andere activiteiten en voor de echte senioren zijn er speciale ochtenden. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor alle leden om met diverse competities mee te doen.”
Kennismaken
Kennismaken met tennis op het Langeraarse park is altijd mogelijk. “Je kunt drie lessen nemen voor 30 euro en wil je dan lid worden, dan betaal je voor het eerste jaar maar 100 euro. Gelijk lid worden kan ook. Dit kost 130 euro en is, als het nieuwe lid dit leuk vindt, inclusief drie gratis lessen. Voor de jeugd hebben we speciale tarieven.”
 
Voor meer informatie en om lid te worden, is er de website: www.tclangeraar.nl.