Stichting DAN doet mee aan Landelijke Opschoondag op 20 maart

Stichting DAN doet mee aan de Landelijke Opschoondag op zaterdag 20 maart. “Met zijn allen maken we Nieuwveen weer helemaal vrij van zwerfafval”, nodigt DAN alle Nieuwveners uit.
 
De mensen die helpen met opruimen, starten bij De Ringkant aan de Hazeweg. Het opruimen is van 14:00 tot 16:00 uur. De organisatie vertelt: “Je kunt alleen lopen, met andere kinderen of met je eigen gezin. Wij zorgen voor grijpers en prikstokken (alleen voor volwassenen). De grijpers mogen de kinderen houden. Ook kun je bij De Ringkant lege vuilniszakken halen. Na het afval ruimen, zijn de vuilniszakken in te leveren bij De Ringkant of op het trapveldje aan de Lijsterlaan.”
 
Meedoen aan afvalonderzoek
Naast het opruimen helpen aan een zwerfafval-onderzoek? Met de Litterati-app kun je het gevonden en opgeruimde afval vastleggen op je telefoon. De gegevens die jij verzamelt, worden gebruikt voor onderzoek naar zwerfafval. Zoek in de Litterati-app op de Stichting DAN of de code 252335, dan kun je je aanmelden voor de activiteit van Stichting DAN.
 
Tot slot, wie het meeste afval verzamelt, wint een leuke DAN prijs.
 
www.stichtingdan.nl
 

Jouw bericht op De Nieuwkoper?
Mail jouw persbericht naar redactie@nieuwkoper.nl en maak kans op plaatsing op deze populaire website. Het liefst met een liggende foto (breder dan hoog) erbij.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?