Ga jij met het gezin of met een vriendengroep dé uitdaging aan voor het goede doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op vrijdag 22 oktober verzorgen Jworxout, YOFI en Oefentherapie voor Kinderen, een sportieve obstacle run.
 
Dit event, inclusief maar liefst drie verschillende area’s (workout, shopping, relaxing), is op het Jworxout terrein (Altiorplein 1) in Langeraar. Van 10:00 tot 13:00 uur wordt een feestelijke en sportieve obstacle run georganiseerd voor ouders en kinderen (tot en met 14 jaar) en van 14:00 –tot 17:00 uur voor volwassenen (vanaf 15 jaar). Voor jong en oud dus.
 
Daarnaast staan er de gehele dag goede doelen en lokale ondernemers met marktkraampjes. Dus ook opa’s, oma’s, vrienden en familie zijn welkom om te komen kijken en ondertussen een versnapering of drankje te nemen. Op een feestelijke manier werken aan je gezondheid, inclusief goede doelen en lokale ondernemers steunen, dat klinkt goed toch?
 
De inschrijfkosten voor de Sport & Fun Run bedragen 5 euro per persoon, waarvan 50 procent naar het goede doel gaat. Durf jij de uitdaging aan? Geef je dan snel op via deze link.