Specialiteiten restaurant Mandarin valt in de prijzen: Beste restaurant van de gemeente Nieuwkoop

madarin nieuwkoop horeca prijzen

Foto: De award voor Beste Restaurant van de gemeente wordt overhandigd door Jan Versteegh. © J. Man

Goed nieuws voor specialiteiten restaurant Mandarin uit Nieuwkoop: het restaurant gaat er vandoor met de prijs voor beste restaurant van de gemeente Nieuwkoop. Niemand minder dan Jan Versteegh overhandigde vanmiddag de award in Studios Aalsmeer. De Mandarin was de enige horecagelegenheid uit de gemeente die in de prijzen viel.

Eerder meldde De Nieuwkoper al dat de Mandarin genomineerd was voor het beste restaurant van het jaar. Er kon gestemd worden op het Nieuwkoopse restaurant aan de Dorpsstraat op de website van Nederlandse Horeca Prijzen, een initiatief van Horeca Vizier, Vakblad Gastronomie, Radio 538 en The Vote Company .

Lees ook: Specialiteiten Restaurant Mandarin genomineerd voor Restaurant van het Jaar

Nadat de Mandarin het nieuws over haar nominatie in de gemeente verspreidde, werd er volgens het restaurant volop actie ondernomen: “Er werd massaal actief gereageerd op deze oproep door Nieuwkoop en omgeving en hierdoor stonden we binnen no time boven aan de ranking. Hierdoor hebben we onze award vanmiddag in ontvangst mogen nemen”, meldt een dolgelukkig Janny Man – eigenaresse van de Mandarin – aan De Nieuwkoper.

De Mandarin was tevens de enige van alle restaurants in Nieuwkoop die er met een prijs vandoor ging.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?