Speciale ‘Woontrends’ dag bij Kluswijs Nieuwkoop op zaterdag 12 oktober

woon thema kluswijs nieuwkoop

Foto: Ter illustratie, Pixabay

Op zaterdag 12 oktober staat het thema ‘Wonen’ centraal bij Kluswijs. Bezoekers van de lokale bouwmarkt in Nieuwkoop kunnen genieten van verschillende voordelen. Er worden verschillende demonstraties gegeven en er is tevens een interieurstyliste aanwezig zijn om advies te geven over inrichting, kleuren, sfeer en verlichting voor elk vertrek in het huis.

Aanwezigen kunnen zien dat het ‘woonplein’ bij Kluswijs Nieuwkoop aangevuld is met klein meubelen en diverse woonaccessoires. Er zijn kortingen variërend van 20 tot 25%. Ook zijn er verschillende demonstraties voor verf, laminaat leggen en verlichting. De adviseurs van Kluswijs Nieuwkoop staan daarnaast klaar voor persoonlijk advies.

Lees ook: Woensdag 4 september: nummeruitgifte Volwassen Kledingbeurs

Interieuradvies? Dat kunnen bezoekers krijgen van een interieurstyliste die op deze dag aanwezig zal zijn. Bezoekers die gebruik willen maken van deze service dienen dinsdag of donderdag te bellen met de winkel via 0172-572365 en te vragen naar Wendy of Annelies. Let op: vol = vol. “Wij hopen u op zaterdag 12 oktober in onze winkel te mogen begroeten“, aldus Kluswijs Nieuwkoop op Facebook.


nieuwsbrief nieuwkoperElke zaterdag het meest opvallende nieuws uit Nieuwkoop in je inbox?